Se frig cirnatii pe gratar timp de 10-15 min, intorcindu-se din cid in cind pina ce sunt gata. Intre timp, coace rosiile pe gratar, cu partea taiata in sus, 3-4 min pina ce incep sa se rumeneasca. Se transfera intr-un castron. Se zdrobesc rosiile cu o furculita, se aduga restul de ingrediente si se amesteca pin ase obtine un sos. Cu o ligura se pune sosul de rosii de-a lungul cornului taiat i n doua pe lungime, se adauga frunze de salata, cite un cirnacior4 si maioneza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii