Reteta postata pe: 02 iunie 2006
Ingrediente
Ceapa taiata marunt, rosii, 3 capatini de usturoi pisat, tortillas, 4 oua, ulei de gatit, pudra de ardei, ardei iute, branza (daca se poate Monchego),
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se aseaza o tigaie pe foc mediu, se adauga putin ulei in tigaie, apoi rosiile, ceapa si usturoiul, pudra de ardei si ardeii iuti. Cand sosul incepe sa fiarba, se reduce caldura si se lasa la fiert timp de 10 minute. Intr-o tigae mai mare, se pune putin ulei si se prajesc 2 tortillas timp de 30 secunde fiecare. Se aseaza apoi tortillas pe o farfurie si se prajesc 2 oua dar nu prea mult, fara a-l praji deasupra. Se aseaza un ou deasupra fiecarei tortilla si se acopera ouale coplet cu sos. Sosul va fi cel care va praji oul deasupra.
Acum se repeta aceasi procedeu si cu celelate 2 oua. Se servesc cu fasole si branza rasa deasupra.
Atentie: folositi doar foarte putin praf de ardei (paprika), altfel sosul va fi dulce, si nu e bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Huevos Rancheros" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
1. Incalzeste intr-o tigaie 1 lingura de ulei de masline si adauga ceapa, ardeiul rosu si cel iute,
4 voturi
7 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate