Se aseaza o tigaie pe foc mediu, se adauga putin ulei in tigaie, apoi rosiile, ceapa si usturoiul, pudra de ardei si ardeii iuti. Cand sosul incepe sa fiarba, se reduce caldura si se lasa la fiert timp de 10 minute. Intr-o tigae mai mare, se pune putin ulei si se prajesc 2 tortillas timp de 30 secunde fiecare. Se aseaza apoi tortillas pe o farfurie si se prajesc 2 oua dar nu prea mult, fara a-l praji deasupra. Se aseaza un ou deasupra fiecarei tortilla si se acopera ouale coplet cu sos. Sosul va fi cel care va praji oul deasupra.
Acum se repeta aceasi procedeu si cu celelate 2 oua. Se servesc cu fasole si branza rasa deasupra.
Atentie: folositi doar foarte putin praf de ardei (paprika), altfel sosul va fi dulce, si nu e bun.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii