autor:

Andreea_Madalina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie

Autor: Andreea_Madalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea_Madalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Ingrediente
Aproximativ 1 kilogram de fasole pestrita, cu bob mare, 4 morcovi medii, 1 radacina de telina medie, 1 pastarnac (mediu), 5 cepe albe (medii), 1 cescuta de pasta de rosii, 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui, 1 legatura de marar verde, 1 fir de cimbru si sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare

Se lasa la inmuiat fasolea (pentru mai mult timp). Se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. In apa in care fierbe se adauga legumele si putina sare. Cand fasolea a fiert, legumele se scot. Separat, se calesc cepele in ulei (se taie marunt), se adauga pasta de rosii, apoi se ia de foc si se adauga peste fasolea fiarta. Se adauga verdeata (cimbrul si mararul-maruntite). Se mai lasa la fiert 10-15 minute, apoi se poate servi cu paine de casa si muraturi.



Pofta buna!





http://ideidelicioase.blogspot.ro
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole cu carnat la gratar

Iahnie de fasole cu carnat la gratar

Fasolea se alege si se pune de cu seara in apa calda, acest lucru face sa scada timpul de fierbere.

7 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aproximativ 1 kilogram de fasole pestrita
  • cu bob mare
  • 4 morcovi medii
  • 1 radacina de telina medie
  • 1 pastarnac (mediu)
  • 5 cepe albe (medii)
  • 1 cescuta de pasta de rosii
  • 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 fir de cimbru si sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea_Madalina
Briose cu stafide

Briose cu stafide

Mod de preparare Se pun stafidele intr-un vas adanc si se toarna wisky-ul peste ele, se lasa cateva

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Mere coapte

Mere coapte

Mod de preparare Se spala bine merele. Se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit foarte ascutit,

1 vot    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Muffins cu fulgi de ciocolata

Muffins cu fulgi de ciocolata

Incep aceasta reteta prin a va spune ca anul acesta Craciunul a fost pentru mine unul de vis, cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mancare de linte la Philips Multicooker (de post)