autor:

Andreea_Madalina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie

Autor: Andreea_Madalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea_Madalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Ingrediente
Aproximativ 1 kilogram de fasole pestrita, cu bob mare, 4 morcovi medii, 1 radacina de telina medie, 1 pastarnac (mediu), 5 cepe albe (medii), 1 cescuta de pasta de rosii, 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui, 1 legatura de marar verde, 1 fir de cimbru si sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare

Se lasa la inmuiat fasolea (pentru mai mult timp). Se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. In apa in care fierbe se adauga legumele si putina sare. Cand fasolea a fiert, legumele se scot. Separat, se calesc cepele in ulei (se taie marunt), se adauga pasta de rosii, apoi se ia de foc si se adauga peste fasolea fiarta. Se adauga verdeata (cimbrul si mararul-maruntite). Se mai lasa la fiert 10-15 minute, apoi se poate servi cu paine de casa si muraturi.



Pofta buna!





http://ideidelicioase.blogspot.ro
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat

Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat

Punem fasolea boabe curatata in apa si o lasam de pe o zi pe alta.A doua zi schimbam apa si punem

22 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aproximativ 1 kilogram de fasole pestrita
  • cu bob mare
  • 4 morcovi medii
  • 1 radacina de telina medie
  • 1 pastarnac (mediu)
  • 5 cepe albe (medii)
  • 1 cescuta de pasta de rosii
  • 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 fir de cimbru si sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea_Madalina
Briose cu stafide

Briose cu stafide

Mod de preparare Se pun stafidele intr-un vas adanc si se toarna wisky-ul peste ele, se lasa cateva

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Mere coapte

Mere coapte

Mod de preparare Se spala bine merele. Se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit foarte ascutit,

1 vot    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Muffins cu fulgi de ciocolata

Muffins cu fulgi de ciocolata

Incep aceasta reteta prin a va spune ca anul acesta Craciunul a fost pentru mine unul de vis, cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez chinezesc