autor:

Andreea_Madalina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie

Autor: Andreea_Madalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea_Madalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Ingrediente
Aproximativ 1 kilogram de fasole pestrita, cu bob mare, 4 morcovi medii, 1 radacina de telina medie, 1 pastarnac (mediu), 5 cepe albe (medii), 1 cescuta de pasta de rosii, 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui, 1 legatura de marar verde, 1 fir de cimbru si sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare

Se lasa la inmuiat fasolea (pentru mai mult timp). Se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. In apa in care fierbe se adauga legumele si putina sare. Cand fasolea a fiert, legumele se scot. Separat, se calesc cepele in ulei (se taie marunt), se adauga pasta de rosii, apoi se ia de foc si se adauga peste fasolea fiarta. Se adauga verdeata (cimbrul si mararul-maruntite). Se mai lasa la fiert 10-15 minute, apoi se poate servi cu paine de casa si muraturi.



Pofta buna!





http://ideidelicioase.blogspot.ro
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz

Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aproximativ 1 kilogram de fasole pestrita
  • cu bob mare
  • 4 morcovi medii
  • 1 radacina de telina medie
  • 1 pastarnac (mediu)
  • 5 cepe albe (medii)
  • 1 cescuta de pasta de rosii
  • 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 fir de cimbru si sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea_Madalina
Briose cu stafide

Briose cu stafide

Mod de preparare Se pun stafidele intr-un vas adanc si se toarna wisky-ul peste ele, se lasa cateva

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Mere coapte

Mere coapte

Mod de preparare Se spala bine merele. Se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit foarte ascutit,

1 vot    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Muffins cu fulgi de ciocolata

Muffins cu fulgi de ciocolata

Incep aceasta reteta prin a va spune ca anul acesta Craciunul a fost pentru mine unul de vis, cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa..! Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa..!

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita.Se poate gati, fie la cuptor

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui