Se curăţă receptaculii florali de anghinare, se taie în patru şi se pun în apă cu câteva felii de lămâie. Se taie carnea bucăţi mici şi se căleşte împreună cu ceapa tăiată mărunt. După rumenirea cepei se adaugă receptaculii florali, o lingură de făină, sare, piper şi apă fierbinte cât să acopere conţinutul. Se continuă fierberea la foc moderat pana când sosul capătă consistenţă. Se consumă fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii