Ceapa se taie solzisori(daca e prea mare se mai taie o data pe jumate)si morcovul se taie in suvite subtiri(se poate da si pe razatoarea mare).In cratita in care urmeaza sa pregatim fasolea se pune ulei la incins si se calesc pe rand la foc iute:morcovul,ceapa si ardeiul.(cu timp de calire de 5 min intre fiecare).Se adauga usturoiul,se caleste impreuna cu legumele 2,3min,se pune fasolea si restul de ingrediente(boia,piper,delikat,frunza de dafin si apa).Se probeaza de sare si se fierbe la foc potrivit 10-15min amestecand din cand in cand.Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii