autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

iahnie de fasole cu afumatura

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
500gr fasole-pusa la inmuiat de cu seara, -1ceapa mai mare, -afumatura, -bulion, -delikat,verdeata,foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte daca scade foarte tare.Eu nu am schimbat niciodata apa la fasole si a fost tot timpul ok(nu a balonat).Cat timp fierbe fasolea se caleste ceapa cu afumatura(kaiser,sunculita,carnat).Se amesteca ceapa+afumatura cu fasolea,se pune o lingura de bulion,foile de dafin,daca e nevoie se mai completeaza cu apa si...la cuptor,unde va sta cam 1 ora.Succes!
Daca ti-a placut reteta noastra "iahnie de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole rosie cu afumatura

Iahnie de fasole rosie cu afumatura

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte, apoi se spala, se alege si se pune

20 voturi    11 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Taiem muschiul in felii mai groase (8 felii). Feliem sunca in felii subtiri (16 felii) si cascavalul

1 vot    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am incercat reteta, este extraordinara. In loc de delikat am folosit un cub de costita, pe langa bulion si ketchup am mai folosit rosii si ardei. Nici eu nu am schimbat apa, dar altora le recomand sa o schimbe. Felicitari pentru reteta. Este minunata.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Este o bunatate,am pregatit aceasta reteta dar am adaugat rosii,ardei gras si chilli.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    O mancare buna si satioasa.

  • Fara foto

    sandra (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2009

    Aceasta reteta e scrisa de un barbat? ... Super, arata destul de bine.. Duminica o voi prepara si eu ...asa k ... Sapt viitoare o sa va zic cum iese.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 02 iunie 2008

      daca nu schinbi apa la fasole si ai un stomac sensibil poti avea probleme.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 500gr fasole-pusa la inmuiat de cu seara
  • -1ceapa mai mare
  • -afumatura
  • -bulion
  • -delikat,verdeata,foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate,am pregatit aceasta reteta dar am adaugat rosii,ardei gras si chilli.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Racitura de pasare