Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte daca scade foarte tare.Eu nu am schimbat niciodata apa la fasole si a fost tot timpul ok(nu a balonat).Cat timp fierbe fasolea se caleste ceapa cu afumatura(kaiser,sunculita,carnat).Se amesteca ceapa+afumatura cu fasolea,se pune o lingura de bulion,foile de dafin,daca e nevoie se mai completeaza cu apa si...la cuptor,unde va sta cam 1 ora.Succes!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii