autor:

» » Mancaruri cu carne

iahnie de fasole cu afumatura

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
500gr fasole-pusa la inmuiat de cu seara, -1ceapa mai mare, -afumatura, -bulion, -delikat,verdeata,foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte daca scade foarte tare.Eu nu am schimbat niciodata apa la fasole si a fost tot timpul ok(nu a balonat).Cat timp fierbe fasolea se caleste ceapa cu afumatura(kaiser,sunculita,carnat).Se amesteca ceapa+afumatura cu fasolea,se pune o lingura de bulion,foile de dafin,daca e nevoie se mai completeaza cu apa si...la cuptor,unde va sta cam 1 ora.Succes!
Daca ti-a placut reteta noastra "iahnie de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole rosie cu afumatura

Iahnie de fasole rosie cu afumatura

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte, apoi se spala, se alege si se pune

22 voturi    11 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati

Iahnie de fasole cu afumatura si carnati

Se spală fasolea în mai multe ape, apoi se lasă la hidratat peste noapte. A doua zi, se

1 vot    4 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am incercat reteta, este extraordinara. In loc de delikat am folosit un cub de costita, pe langa bulion si ketchup am mai folosit rosii si ardei. Nici eu nu am schimbat apa, dar altora le recomand sa o schimbe. Felicitari pentru reteta. Este minunata.

  • 4 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Este o bunatate,am pregatit aceasta reteta dar am adaugat rosii,ardei gras si chilli.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    O mancare buna si satioasa.

  • sandra (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2009

    Aceasta reteta e scrisa de un barbat? ... Super, arata destul de bine.. Duminica o voi prepara si eu ...asa k ... Sapt viitoare o sa va zic cum iese.

    • Estera Flori (Chef de cuisine) , 02 iunie 2008

      daca nu schinbi apa la fasole si ai un stomac sensibil poti avea probleme.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 500gr fasole-pusa la inmuiat de cu seara
  • -1ceapa mai mare
  • -afumatura
  • -bulion
  • -delikat,verdeata,foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

24 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

22 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate,am pregatit aceasta reteta dar am adaugat rosii,ardei gras si chilli.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Fileuri de muschi italienesti