Rupem bucatele ciocolata, o punem intr-un bol si o topim pe baie de aburi.
Amestecam ciocolata topita cu cafeaua calda, le lasam sa se raceasca.
Punem in blender laptele rece, inghetata, zaharul, amestecul de ciocolata cu cafea si cuburile de gheata. Dam drumul la blender si pulsam pana devine totul spumos si gheata se sfarama.
Turnam bautura in pahare, deasupra punem frisca si ace de ciocolata.
Din aceasta cantitate iese pentru 3 persoane. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii