Ice Choco Latte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ice Choco Latte

Ingrediente

  • 1 cana de cafea preparata, mai tare
  • 200 ml lapte
  • 2 lingurite rase de zahar
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingura inghetata de vanilie
  • 5-6 cuburi de gheata
  • frisca
  • ace de ciocolata alba si neagra pentru decor

Mod de preparare

Rupem bucatele ciocolata, o punem intr-un bol si o topim pe baie de aburi.

Amestecam ciocolata topita cu cafeaua calda, le lasam sa se raceasca.

Punem in blender laptele rece, inghetata, zaharul, amestecul de ciocolata cu cafea si cuburile de gheata. Dam drumul la blender si pulsam pana devine totul spumos si gheata se sfarama.

Turnam bautura in pahare, deasupra punem frisca si ace de ciocolata.

Din aceasta cantitate iese pentru 3 persoane. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul