Se pun fursecurile intr-o punga de plastic si se zdrobesc. Se amesteca cu untul moale si se pun intr-o forma dreptunghiulara (20x30cm) unsa cu putina grasime. Gelatina se moaie in apa rece 10 min. Se dizolva apoi la foc slab in 150 ml apa amestecand. Ciocolata se rupe bucati si se topeste in baie de aburi. Se lasa sa se racoreasca. Se separa ouale. Brinza de vaci se amesteca impreuna cu galbenusele si zaharul. Se inglobeaza ciocolata fluida si apoi gelatina in fir subtire. Se bat separat albusele si frisca.se amesteca in crema si se repartizeaza acesta pe blat. Se niveleaza si se da 3 ore la rece. Prajitura se orneaza cu ciocolata si cacao.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii