Se pun fursecurile intr-o punga de plastic si se zdrobesc. Se amesteca cu untul moale si se pun intr-o forma dreptunghiulara (20x30cm) unsa cu putina grasime. Gelatina se moaie in apa rece 10 min. Se dizolva apoi la foc slab in 150 ml apa amestecand. Ciocolata se rupe bucati si se topeste in baie de aburi. Se lasa sa se racoreasca. Se separa ouale. Brinza de vaci se amesteca impreuna cu galbenusele si zaharul. Se inglobeaza ciocolata fluida si apoi gelatina in fir subtire. Se bat separat albusele si frisca.se amesteca in crema si se repartizeaza acesta pe blat. Se niveleaza si se da 3 ore la rece. Prajitura se orneaza cu ciocolata si cacao.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii