Icre de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Icre de casa

Ingrediente

  • 50 gr. icre peste
  • 100 gr. miez paine alba
  • 1 lamaie
  • 50 ml apa minerala
  • 300 ml ulei

Mod de preparare

Se pun icrele in apa la desarat pentru aproximativ 30 minute dupa care se scurg si se pun intr-un bol.

Se sfarama miezul de paine se umezeste putin cu apa minerala dupa care se amesteca cu icrele pana se omogenizeaza.

Se adauga ulei cate putin si se amesteca cu o lingura de lemn pentru inceput. Cand se omogenizeaza se poate utiliza si mixerul. Se adauga intai ulei, se mixeaza, apoi se adauga putin suc de lamaie si se mixeaza, apoi cand se intareste, 20 ml apa minerala. Apoi se adauga iar ulei si tot asa pana se termina ingredientele.

La final se poate adauga si ceapa taiata fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise