autor:

Ionutz

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Icre de casa

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Ingrediente
50 gr. icre peste, 100 gr. miez paine alba, 1 lamaie, 50 ml apa minerala, 300 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pun icrele in apa la desarat pentru aproximativ 30 minute dupa care se scurg si se pun intr-un bol.
Se sfarama miezul de paine se umezeste putin cu apa minerala dupa care se amesteca cu icrele pana se omogenizeaza.
Se adauga ulei cate putin si se amesteca cu o lingura de lemn pentru inceput. Cand se omogenizeaza se poate utiliza si mixerul. Se adauga intai ulei, se mixeaza, apoi se adauga putin suc de lamaie si se mixeaza, apoi cand se intareste, 20 ml apa minerala. Apoi se adauga iar ulei si tot asa pana se termina ingredientele.
La final se poate adauga si ceapa taiata fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sardine prajite cu naut

Sardine prajite cu naut

Punem sare peste sardine si dupa 5 min. le dam prin faina de grau si prajim in 6-8 ling ulei de masline.

10 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
CARAS PRAJIT

CARAS PRAJIT

Pestele se curata,se spala,se zvanta bine,se fac crestaturi pe fiecare parte a pestelui la distanta

17 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Niculina Nico Condicaru , 02 decembrie 2013

    FOARTE BINE MI-A IESSIT....SI TOTODATA SI FOARTE GUSTOASA!! :)

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2011

    Parca ai pus macaroane acolo! Cred ca sunt foarte gustoase!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2011

    Foarte fine si incomparabil mai gustoase decat cele cumparate la suprmarket!****

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 50 gr. icre peste
  • 100 gr. miez paine alba
  • 1 lamaie
  • 50 ml apa minerala
  • 300 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Maria Markov (Chef de cuisine)

Parca ai pus macaroane acolo! Cred ca sunt foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Saramura de crap cu legume ratatouille si galuste de mamaliga