Dupa ce au fost scoase icrele din peste se curata de pielița si li se da putina sare , punandu-se la rece timp de circa 24 de ore. Ceapa se toaca foarte marunt si se servește separat tocata.Icrele se pun intr-un castron unde se freaca cu mixerul ori cu telul punandu-se cate puțin ulei(ca la maioneza).In timpul frecatului icrele se intaresc.Se adauga putin sifon si apoi se incepe a se freca si pune uleiul pana la terminare.Se dizolva sarea de lamaie in putina apa si se adauga la icre,amestecandu-se putin fara a se mai bate.(sarea de lamaie se poate inlocui cu o lamaie).Se așeaza pe platou iar ca decor s pot pune feii de lamâie și masline.Ceapa tocata marunt se stoarce printr-un șervet curat de bucatarie pentru a i se scoate lichidul și iuțeala.Dupa stoarcere ramane alba și se poate pastra mai multe ore cu aspect placut.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii