Spalam icrele, le strecuram si le amestecam continuu pe baie de abur pana isi schimba culoarea(dureaza cam 3 minute)
Lasam sa se raceasca si mixam 2-3 minute cu cate o picatura de zeama de lamaie.Apoi adaugam cate 2-3 picaturi de ulei, alternativ cu picaturi de zeama de lamaie, mixand continuu pana obtinem o pasta alba pufoasa. Eu nu adaug gris sau paine muiata in apa (sau lapte),decat daca icrele sunt foarte sarate, sau daca dau semne sa se taie.Servim pe felii de paine prajita sau nu, ornate cu rosii, masline, castraveti, dupa placere
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii