Se pune orezul la fiert cu apa multa ,cand este aproape fiert se da de o parte si se scoate di zeama intr-un castron se lasa sa se raceasca. Dupa aceasta se omogenizeaza cu mixerul pana se obtine o pasta ca si la icrele de crap se adauga treptat uleiul , sarea de lamaie si un varf de boia de ardei dulce pentru culoare si gust.la urma se adauga ceapa tocata fin. Se sareaza dupa gust. se orneaza cu patrunjel si se da la rece cam 4,5 ore.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii