autor:

Fara foto

» » Retete de post

Icre din orez

Autor: turcu gheorghe (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: turcu gheorghe (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2010

Ingrediente
300 g orez ulei,, 2 cepe mici,, sare de lamaie,, patrunjel, un varf de cutit de boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert cu apa multa ,cand este aproape fiert se da de o parte si se scoate di zeama intr-un castron se lasa sa se raceasca. Dupa aceasta se omogenizeaza cu mixerul pana se obtine o pasta ca si la icrele de crap se adauga treptat uleiul , sarea de lamaie si un varf de boia de ardei dulce pentru culoare si gust.la urma se adauga ceapa tocata fin. Se sareaza dupa gust. se orneaza cu patrunjel si se da la rece cam 4,5 ore.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre din orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Retete de post
FASOLE VERDE CU SOS DE MAIONEZA

FASOLE VERDE CU SOS DE MAIONEZA

Fasolea se curata,se spala,se fierbe in apa rece sau in baie de aburi si se taie in cubulete potrivite.Se

42 voturi    10 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g orez ulei,
  • 2 cepe mici,
  • sare de lamaie,
  • patrunjel
  • un varf de cutit de boia dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de fasole boabe