autor:

doru simona

» » Salate

Icre false de fasole

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Ingrediente
* fasole boabe, * ceapa, * usturoi, * 1 cescuta ulei, * sare, * piper, * 1 foaie dafin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Cantitatile sunt la alegere si procedam astfel: fasolea o alegem, spalam si apoi punem la inmuiat , eventual cu o seara inainte . apoi o fierbem si aruncam primele 2 ape. Lasam la fiert cu piper, foaia de dafin pana ce se fierbe f bine fasolea.O scurgem de zeama si lasam sa se raceasca. punem la robotul de bucatarie fasolea fiarta, ceapa, usturoi, sare, piper si incepem mixarea timp in care punem si cescuta de ulei.

Se serveste ca salata-aperitiv cu painica proaspata sau prajita. FFF buna si sanatoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre false de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Salata  Georgina

Salata Georgina

Se ia pestele care este proaspat si se taie cubulete mici, te taie castraveti acrii tot in cubulete

36 voturi    5 comentarii
25 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Serratore , 29 septembrie 2014

    Fasolea se inmoaie doar 30 minute in apa calda. Dupa cele 30 minute stomacul o digera f.greu . Bunica chiar nu stia tot.

  • Fara foto

    Denisa Nita , 29 septembrie 2014

    Fasolea este recomandata si in cura de slabit ,fara prea mult effort!

  • Fara foto

    Anca Maria Hristea , 28 septembrie 2014

    de ce sa nu ii lasam denumirea consacrata de fasole batuta?????

    • gicuta

      gicuta (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2014

      fasolea se fierbe impreuna cu morcov, ceapa, telina, ardei...

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      foarte bun!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Super bune ! merg de minune cu castravete acru, yumi,yumi.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

gicuta (Chef de cuisine)

fasolea se fierbe impreuna cu morcov, ceapa, telina, ardei...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de andive cu oua