autor:

doru simona

» » Salate

Icre false de fasole

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Ingrediente
* fasole boabe, * ceapa, * usturoi, * 1 cescuta ulei, * sare, * piper, * 1 foaie dafin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Cantitatile sunt la alegere si procedam astfel: fasolea o alegem, spalam si apoi punem la inmuiat , eventual cu o seara inainte . apoi o fierbem si aruncam primele 2 ape. Lasam la fiert cu piper, foaia de dafin pana ce se fierbe f bine fasolea.O scurgem de zeama si lasam sa se raceasca. punem la robotul de bucatarie fasolea fiarta, ceapa, usturoi, sare, piper si incepem mixarea timp in care punem si cescuta de ulei.

Se serveste ca salata-aperitiv cu painica proaspata sau prajita. FFF buna si sanatoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre false de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de Vinete

Salata de Vinete

Se coc vinetele pe o tava(eu le a copt pe gratar unde a pus o tabla)dupa ce s-au copt se pun sub

3 voturi    1 comentariu
10 min
Salate reci
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Serratore , 29 septembrie 2014

    Fasolea se inmoaie doar 30 minute in apa calda. Dupa cele 30 minute stomacul o digera f.greu . Bunica chiar nu stia tot.

  • Fara foto

    Denisa Nita , 29 septembrie 2014

    Fasolea este recomandata si in cura de slabit ,fara prea mult effort!

  • Fara foto

    Anca Maria Hristea , 28 septembrie 2014

    de ce sa nu ii lasam denumirea consacrata de fasole batuta?????

    • gicuta

      gicuta (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2014

      fasolea se fierbe impreuna cu morcov, ceapa, telina, ardei...

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      foarte bun!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Super bune ! merg de minune cu castravete acru, yumi,yumi.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

gicuta (Chef de cuisine)

fasolea se fierbe impreuna cu morcov, ceapa, telina, ardei...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata de Boeuf
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide