autor:

iuliana tarnoveanu

» » Paste si pizza

Icre rapid

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Ingrediente
1lingura icre(crap,caras), 1/2 l ulei, 100g gris(facultativ), 1 lamie, 1 ceapa(facultativ), 1 ardei, 1tomata, 5-6 masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Dupa ce a fost pus la desarat si scurs bine de apa,icrele se pune int-un bol ,se adauga 1cescuta apa minerala(siofon,apa),zeamade llamiie.In timp ce se mixeaza se adauga treptat si uleiul.
Se orneaza dupa preferinta cu ardei,tomate,masline,etc.)
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Icre rapid

Icre rapid

Se pune icrele,lamia,sifonul se mixeazaciteva minute la turatie mica,apoi la mare adugindu-se uleiul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Salate cu peste
parpandelle cu pui si  rosii cherry

parpandelle cu pui si rosii cherry

Se pun pastele la fiert cu ulei si sare. in uleiul incins se pune pieptul de pui maruntit,ciupercile,

9 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 01 august 2011

    Excelent

  • Dana Saila( Salwa Nabhani)

    Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    Au iesti foarte bine Iuliana...se vede si in poza, stiuca , crap sau mai stiu eu ce, uite ca arata foarte frumos pentru o gustare rapida...felicitari din partea mea..... imi plac persoanele curajoase si inventive care inceraca si altceva decat ICRELE DE STIUCA....

  • Fara foto

    Dobrogeanca , 04 noiembrie 2008

    Cele mai bune icre sunt cele de stiuca si in nici un caz nu se prepara cu gris ... le strici gustul complet. Mai mult, icrele batute la mixer se fac spuma tare, care iar nu are nici un gust. Mai bine le bati cu o lingura de lemn.

    • Fara foto

      moise cornel (Maestru bucatar) , 26 iunie 2008

      apa aproape de final.se pot taia.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1lingura icre(crap,caras)
  • 1/2 l ulei
  • 100g gris(facultativ)
  • 1 lamie
  • 1 ceapa(facultativ)
  • 1 ardei
  • 1tomata
  • 5-6 masline

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

murigneau (Chef de cuisine)

Excelent

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu cerneala de sepie si scoici