autor:

mirey

» » Torturi

Idee pentru tort in forma de carte

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
un blat dreptunghiular(20cm/30cm), frisca pentru ornat, trandafiri(i-am facut din bomboane sugus), ciocolata menaj (din care se fac diferite forme), crema pentru umplut foile, un snur pentru semn de carte

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Blatul se taie in doua pe verticala,iar fiecare bucata in trei felii de blat pe orizontala.Se umple cu crema la alegere,se apasa pe mijloc sa se dea forma de carte,se orneaza cu frisca,se pune semnul de carte si se ,,scrie\'\' pe cele doua pagini dupa preferinta.Pe marginea libera de jur imprejurul tavii,am pus frisca(colorata galben-ca tava)si o banda de plasa argintie fiind coperta cartii. Plasa se apasa putin peste frisca sa stea bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Idee pentru tort in forma de carte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de iaurt

Tort de iaurt

Frisca se bate separat, iaurtul cu zaharul la fel, geletina se pune putin pe foc cu siropul de la

18 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Tiramisu

Tiramisu

Cum procedam, in primul rand facem o frisca din smantana, mixam smantana la viteza mica timp de 5-10

3 voturi    0 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    felicitari forte frumos

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Multumesc frumos pentru aprecieri!

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    arata fff bine...felicitari din toate punctele de vedere!

    • Fara foto

      ica (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      tortul tau e o opera de arta, o incintare pentru privire si cred ca si pentru paladar

    • Fara foto

      flori de piatra , 02 februarie 2010

      Felicitari! Nota 10!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      arata frumos tortul tau! Si eu am ornat un tort pt fata mea ,,carte pt o adolescenta''

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tare bine mai arata...

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      foarte frumos ti-a iesit tortul !

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tare frumos tortul tau.Cum ai procedat cu bomboanele sugus sa le poti da forma dorita?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • un blat dreptunghiular(20cm/30cm)
  • frisca pentru ornat
  • trandafiri(i-am facut din bomboane sugus)
  • ciocolata menaj (din care se fac diferite forme)
  • crema pentru umplut foile
  • un snur pentru semn de carte

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

vio (Chef de cuisine)

felicitari forte frumos

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort trio cu crema de zmeura, ciocolata si mascarpone Tort trio cu crema de zmeura, ciocolata si mascarpone

Topesti untul intr-o cratita, la foc mic. Maruntesti biscuitii intr-un blender, ii pui intr-un vas si apoi torni untul si amesteci pana

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tort cu cirese si ciocolata Tort cu cirese si ciocolata

Cerni faina, cacaua, praful de copt si sarea intr-un bol si dai deoparte. Mixezi untul cu zaharul pana devine cremos, apoi adaugi cele

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Amandina