Blatul se taie in doua pe verticala,iar fiecare bucata in trei felii de blat pe orizontala.Se umple cu crema la alegere,se apasa pe mijloc sa se dea forma de carte,se orneaza cu frisca,se pune semnul de carte si se ,,scrie\'\' pe cele doua pagini dupa preferinta.Pe marginea libera de jur imprejurul tavii,am pus frisca(colorata galben-ca tava)si o banda de plasa argintie fiind coperta cartii. Plasa se apasa putin peste frisca sa stea bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii