Blatul se taie in doua pe verticala,iar fiecare bucata in trei felii de blat pe orizontala.Se umple cu crema la alegere,se apasa pe mijloc sa se dea forma de carte,se orneaza cu frisca,se pune semnul de carte si se ,,scrie\'\' pe cele doua pagini dupa preferinta.Pe marginea libera de jur imprejurul tavii,am pus frisca(colorata galben-ca tava)si o banda de plasa argintie fiind coperta cartii. Plasa se apasa putin peste frisca sa stea bine.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii