autor:

mirey

» » Torturi

Idee pentru tort in forma de carte

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
un blat dreptunghiular(20cm/30cm), frisca pentru ornat, trandafiri(i-am facut din bomboane sugus), ciocolata menaj (din care se fac diferite forme), crema pentru umplut foile, un snur pentru semn de carte

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Blatul se taie in doua pe verticala,iar fiecare bucata in trei felii de blat pe orizontala.Se umple cu crema la alegere,se apasa pe mijloc sa se dea forma de carte,se orneaza cu frisca,se pune semnul de carte si se ,,scrie\'\' pe cele doua pagini dupa preferinta.Pe marginea libera de jur imprejurul tavii,am pus frisca(colorata galben-ca tava)si o banda de plasa argintie fiind coperta cartii. Plasa se apasa putin peste frisca sa stea bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Idee pentru tort in forma de carte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort

Tort

Se face blatul de chec,se fac trei "foi",se insiropeaza cu ce doriti:compot,sirop din zahar si apa.Se

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Torturi
Tort de portocale

Tort de portocale

Portocalele curatate se taie rondele subtiri Pe fundul si lateralele unei oale de 3kg impachetata

3 voturi    1 comentariu
30 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    felicitari forte frumos

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Multumesc frumos pentru aprecieri!

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    arata fff bine...felicitari din toate punctele de vedere!

    • Fara foto

      ica (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      tortul tau e o opera de arta, o incintare pentru privire si cred ca si pentru paladar

    • Fara foto

      flori de piatra , 02 februarie 2010

      Felicitari! Nota 10!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      arata frumos tortul tau! Si eu am ornat un tort pt fata mea ,,carte pt o adolescenta''

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tare bine mai arata...

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      foarte frumos ti-a iesit tortul !

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tare frumos tortul tau.Cum ai procedat cu bomboanele sugus sa le poti da forma dorita?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • un blat dreptunghiular(20cm/30cm)
  • frisca pentru ornat
  • trandafiri(i-am facut din bomboane sugus)
  • ciocolata menaj (din care se fac diferite forme)
  • crema pentru umplut foile
  • un snur pentru semn de carte

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

vio (Chef de cuisine)

felicitari forte frumos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania