autor:

Andrei Bordianu

» » Mancaruri cu carne

Iepure a la Segovia

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
Pentru 6 pers, 2 iepuri mici, 4 catei marisori de usturoi, 2 ramuri de patrunjel, 1 foaie de dafin, 1/4 lt vin alb, 1/4 lt ulei, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1) Iepurele se taie in bucati marunte.
2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt.
3) Intr-o tigaie adanca pusa la foc se adauga uleiul si se pun bucatile de iepure si frunza de dafin la prajit la foc incet cam 20 min, intorcand din cand in cand carnea.
4) Se adauga usturoiul si se lasa 3-4 min, dupa care se adauga vinul si la foc puternic se lasa pana reduce vinul aproape de tot.
5) In momentul de servire se imprastie patrunjelul deasupra farfuriei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure a la Segovia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea

24 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Se toaca ceapa cat mai marunt(un robot de bucatarie e un ajutor perfect).Ceapa se caleste in unt

7 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Suciu , 19 august 2016

    Buna !!!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      F.bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

      Cred ca este un deliciu. Imi place carnea de iepure. Eu o pregatesc doar ca friptura sau mancare rece

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Arata bine de tot, imi place carnea de iepure, stiu ca e buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Arata bine si in mod sugur este un preparat tare gustos...

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Tin sa mentioneza ca am facut preparatul si este delicios. Felicitari!!!...Am vazut ceva asemanator la concursul de gatit in aer liber la izvor 9.05 2009, arata f bine, adaugase baby carrot. Super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 pers
  • 2 iepuri mici
  • 4 catei marisori de usturoi
  • 2 ramuri de patrunjel
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lt vin alb
  • 1/4 lt ulei
  • sare
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Andrei Bordianu
Inghetata

Inghetata

1) Se fierbe laptele cu rama de scortisoara si coaja de lamaie(se foloseste doar stratu subtire galben

4 voturi    6 comentarii
20 min
Inghetate
Lapte prajit

Lapte prajit

1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara 2) Deoparte se amesteca zaharul

24 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sos ALL-I-OLI

Sos ALL-I-OLI

1) Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu sare, otet/zeama de lamaie 2) Se adauga putin cate putin

2 voturi    5 comentarii
1h
Sosuri

Ana Suciu

Buna !!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne