autor:

Andrei Bordianu

» » Mancaruri cu carne

Iepure a la Segovia

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
Pentru 6 pers, 2 iepuri mici, 4 catei marisori de usturoi, 2 ramuri de patrunjel, 1 foaie de dafin, 1/4 lt vin alb, 1/4 lt ulei, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1) Iepurele se taie in bucati marunte.
2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt.
3) Intr-o tigaie adanca pusa la foc se adauga uleiul si se pun bucatile de iepure si frunza de dafin la prajit la foc incet cam 20 min, intorcand din cand in cand carnea.
4) Se adauga usturoiul si se lasa 3-4 min, dupa care se adauga vinul si la foc puternic se lasa pana reduce vinul aproape de tot.
5) In momentul de servire se imprastie patrunjelul deasupra farfuriei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure a la Segovia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica cu carne

Mancarica cu carne

Cartofii se curata se spala si se taie in sferuri, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii

19 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Prepararea garniturii: Intr-o cratita puneti 1 lingura de ulei de masline, ceapa si usturoiul tocate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Suciu , 19 august 2016

    Buna !!!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      F.bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

      Cred ca este un deliciu. Imi place carnea de iepure. Eu o pregatesc doar ca friptura sau mancare rece

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Arata bine de tot, imi place carnea de iepure, stiu ca e buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Arata bine si in mod sugur este un preparat tare gustos...

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Tin sa mentioneza ca am facut preparatul si este delicios. Felicitari!!!...Am vazut ceva asemanator la concursul de gatit in aer liber la izvor 9.05 2009, arata f bine, adaugase baby carrot. Super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 pers
  • 2 iepuri mici
  • 4 catei marisori de usturoi
  • 2 ramuri de patrunjel
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lt vin alb
  • 1/4 lt ulei
  • sare
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Andrei Bordianu
Inghetata

Inghetata

1) Se fierbe laptele cu rama de scortisoara si coaja de lamaie(se foloseste doar stratu subtire galben

4 voturi    6 comentarii
20 min
Inghetate
Lapte prajit

Lapte prajit

1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara 2) Deoparte se amesteca zaharul

22 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sos ALL-I-OLI

Sos ALL-I-OLI

1) Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu sare, otet/zeama de lamaie 2) Se adauga putin cate putin

2 voturi    5 comentarii
1h
Sosuri

Ana Suciu

Buna !!!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu branza si ciolan afumat