autor:

Andrei Bordianu

» » Mancaruri cu carne

Iepure a la Segovia

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
Pentru 6 pers, 2 iepuri mici, 4 catei marisori de usturoi, 2 ramuri de patrunjel, 1 foaie de dafin, 1/4 lt vin alb, 1/4 lt ulei, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1) Iepurele se taie in bucati marunte.
2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt.
3) Intr-o tigaie adanca pusa la foc se adauga uleiul si se pun bucatile de iepure si frunza de dafin la prajit la foc incet cam 20 min, intorcand din cand in cand carnea.
4) Se adauga usturoiul si se lasa 3-4 min, dupa care se adauga vinul si la foc puternic se lasa pana reduce vinul aproape de tot.
5) In momentul de servire se imprastie patrunjelul deasupra farfuriei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure a la Segovia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la gratar

Pulpe de pui la gratar

Pentru azi, pulpe de pui la gratar ! Pulpele, bine spalate si zvintate, le crestez putin, le ung

6 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Stufat cu limba de porc

Stufat cu limba de porc

Mie imi place stufatul de miel, am incercat sa-l prepar si cu alte feluri de carne. Cel cu limba

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Suciu , 19 august 2016

    Buna !!!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      F.bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

      Cred ca este un deliciu. Imi place carnea de iepure. Eu o pregatesc doar ca friptura sau mancare rece

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Arata bine de tot, imi place carnea de iepure, stiu ca e buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Arata bine si in mod sugur este un preparat tare gustos...

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Tin sa mentioneza ca am facut preparatul si este delicios. Felicitari!!!...Am vazut ceva asemanator la concursul de gatit in aer liber la izvor 9.05 2009, arata f bine, adaugase baby carrot. Super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 pers
  • 2 iepuri mici
  • 4 catei marisori de usturoi
  • 2 ramuri de patrunjel
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lt vin alb
  • 1/4 lt ulei
  • sare
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Andrei Bordianu
Inghetata

Inghetata

1) Se fierbe laptele cu rama de scortisoara si coaja de lamaie(se foloseste doar stratu subtire galben

4 voturi    6 comentarii
20 min
Inghetate
Lapte prajit

Lapte prajit

1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara 2) Deoparte se amesteca zaharul

23 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sos ALL-I-OLI

Sos ALL-I-OLI

1) Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu sare, otet/zeama de lamaie 2) Se adauga putin cate putin

2 voturi    5 comentarii
1h
Sosuri

Ana Suciu

Buna !!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc