autor:

Anonim

» » Fripturi

Iepure cu masline

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, ardei gras, morcovi, radacina de telina, ceapa, ulei, cimbru,vin rosu, coniac, pasta de tomate, patrunjel verde, foi de dafin, usturoi, masline, lamaie, otet, sange de iepure, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Iepurele se taie in bucati, se inabusa in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt, ardei gras si 100 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, sange de iepure, usturoi, apa fiarta si se continua fierberea timp de 40 min. Se adauga masline, piper si sare. Cand carnea e fiarta, se adauga vin si coniac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Iepure de vanat la cuptor cu arpagic si masline

Iepure de vanat la cuptor cu arpagic si masline

Iepurele se curata de pielite, se portioneaza si se spala foarte bine. Intr-o oala se adauga toate

7 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de miel umpluta