Carnea de iepure se taie bucati, cate 3-4 la o portie, se sareaza, se pun intr-o cratita impreuna cu ceapa, uleiul si putina apa si se inabusa sub capac. Din cand in cand se pune cate putina apa si se continua inabusirea, pana ce carnea a inceput sa se inmoaie. Se adauga vinul si faina amestecata cu smantana si se potriveste gustul cu sare si piper si se continua fierberea, pana ce carnea este gata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii