autor:

CristinaD

» » Fripturi

Iepure cu sos de smantana

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
Carne de iepure (pulpa) 1 kg ceapa 100 g ulei 100 g smantana 300 g faina30 g vin 100 ml piper sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea de iepure se taie bucati, cate 3-4 la o portie, se sareaza, se pun intr-o cratita impreuna cu ceapa, uleiul si putina apa si se inabusa sub capac. Din cand in cand se pune cate putina apa si se continua inabusirea, pana ce carnea a inceput sa se inmoaie. Se adauga vinul si faina amestecata cu smantana si se potriveste gustul cu sare si piper si se continua fierberea, pana ce carnea este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar din carne tocata de curcan

Gratar din carne tocata de curcan

Puneti carnea tocata intr-un castron, adaugati peste ea mixul de condimente, piper si un amestec

3 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi
Muschiulet de porc impanat

Muschiulet de porc impanat

Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana

2 voturi    7 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc impletit