autor:

flori de piatra

» » Fripturi

IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
Spate, pulpe de iepure, 3-4 cepe, ulei, piper, 1 pahar de vin, sare, 1-2 foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece (se poate pune si in oala subpresiune).Dupa ce carnea da in fiart, se scoate , se spala si se da deoparte.Intre timp ceapa se curata, se spala si se taie julien, se caleste usor in ulei.Dupa ce se caleste ceapa, se pune carnea.Se intoarce pe toate partile picand din cand in cand cate putina apa fiarta si se acopera.Se adauga vinul, putina sare, piperul si se lasa la foc potrivit pana se patrunde carnea.
La final, cand totul este gata se pun foile de dafin,numai pentru aroma.
Daca ti-a placut reteta noastra "IEPURE INABUSIT CU CEAPA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
IEPURE INABUSIT CU CEAPA

IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece. (Se poate pune si in oala

15 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    tare bine arata!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Mmmmmm ce bun!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Delicios...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      N-am mai gătit carne de iepure de foarte mult timp. Nici nu ştiu unde aş putea găsi pentru că nici nu m-a interesat. Acum cu reteta asa mi-ai stârnit pofta de iepure.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Arata bine, imi place reteta, felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

      Arata minunat si cred ca este o bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      O bunatate...

    • flori de piatra , 30 iulie 2009

      Cu mare drag, Doina.Te astept oricand la o portie.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      Foarte apetisant. Mie imi place mult carnea de iepure. Sa pastrezi si pentru mine o portie. :) Felicitari. Nota 10 .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • Spate
  • pulpe de iepure
  • 3-4 cepe
  • ulei
  • piper
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • 1-2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

17 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

tare bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor