Se portioneaza iepurele si se lasa la marinat pana a douazi astfel; bucatile de iepure se pune in castron cu morcov, ceapa, dafin, sare, piper, vin se acopera cu folie si se lasa la frigider. Dupa aceea se pune in tava se condimenteaza, se adauga usturoi, masline, morcovi, ceapa de la marinata si se da lacuptor cca 1 ora, apoi se intorc bucatile se adauga vinul, bulionul si o cana apa, se da la cuptor pana scade sosul si se rumeneste bine. Se poate servi cu diverse garnituri sau ca atare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii