Iepure la tava

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Iepure la tava

Ingrediente

  • un iepure,
  • masline 200g,
  • usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • dafin,
  • 2 morcovi,
  • 2 cepe,
  • un pahar de vin rosu,
  • 2 linguri de bulion.

Mod de preparare

Se portioneaza iepurele si se lasa la marinat pana a douazi astfel; bucatile de iepure se pune in castron cu morcov, ceapa, dafin, sare, piper, vin se acopera cu folie si se lasa la frigider. Dupa aceea se pune in tava se condimenteaza, se adauga usturoi, masline, morcovi, ceapa de la marinata si se da lacuptor cca 1 ora, apoi se intorc bucatile se adauga vinul, bulionul si o cana apa, se da la cuptor pana scade sosul si se rumeneste bine. Se poate servi cu diverse garnituri sau ca atare. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise