Se spala foarte bine carnea de iepure si se portioneaza,se curata legumele-ceapa,usturoiul,morcovii se razalesc mare,ceapa tocata marunt si usturoiul la fel,se pune in alt bol vinul,uleiul,ceapa,usturoiul,morcovii,sarea,piperul,boia dulce,apa,2linguri pasta de tomate,1lingura busuioc se amesteca toate si peste marinata se adauga bucatile de iepure (marinata sa acopere bine carnea )bolul cu carnea si marinata se acopera cu un capac sau cu o folie alimentara si se da la rece pentru 2-3ore la frigider.Dupa ce se scoate de la frigider bolul cu marinata si carnea se toarna totul in tava adaugand peste carne bucatile de unt si tava se acopera cu o folie de aluminiu pt 25min si din cand in cand se mai stropeste carnea cu sosul din tava,cand carnea e moale si frageda se mai adauga putina apa amestecata cu restul de pasta de tomate si se scoate folia pentru ca,carnea sa se rumeneasca frumos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii