Otetul, apa, zaharul, sarea si scortisoara se pun la fiert si se aduc in punctul de fierbere dupa care se stinge focul si se amesteca 1-2 minute.
Ceapa se taie inele subtiri (2-3 mm), se separa inelele si se pun in borcane.
Se adauga in fiecare borcan:
- 6 boabe de piper (sau mai multe daca vrei)
- 1 lingurita seminte de mustar
- 3 ardei chili
- 1 lingurita seminte chimen
- 1 lingurita boabe coriandru
Se umplu borcanele cu lichidul fierbinte si se lasa 5 mm gol. Se scot bulele de aer cu un cutit sau un betisor si daca mai este nevoie se mai toarna lichid.
Pentru a sigila borcanele le puteti fierbe sau le puteti pune cu capacele in jos sub o patura groasa.
Se lasa la frigider minim 2 saptamani inainte de a fi servite.
Pentru pastrare indelungata se sigileaza borcanele si se lasa minim 1 luna inainte de a fi servite. Se pot pastra aproximativ 1 an la racoare.
http://bucatarella.blogspot.ro/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii