Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

Ingrediente

  • 1,5 kg de caise coapte bine
  • 3 linguri de smântână mai groasă
  • 6 linguri de iaurt de casă mai gros
  • spuma de la dulceaţă

Mod de preparare

nu ştiu ce faceţi voi cu spuma pe care o strângeţi de la dulceaţa de caise. Iată ce am făcut eu ieri când am preparat dulceaţa de caise.

Am strâns spuma, am adăugat pulpa de la caise proaspete, smântăna şi iaurtul şi le-am făcut piure cu blenderul.

Am pus la îngheţat pâna a doua zi şi...îngheţata e gata să fie servită.

Cred că se poate face la fel cu spuma de la orice dulceaţa. Nu am mai pus zahăr deloc.

Încercati şi voi. Merită!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise