inghetata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri lpte praf,
  • 4 oua,
  • 4 linguri cacao,
  • 1 cana de zahar,
  • 250g apa.

Mod de preparare

-se separa galbenusurile de albusuri

se amesteca: laptele, galbenusurile, zaharul, cacaoa si apa pe foc pana dau in clocot de 2,3 ori,

- se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu albusurile batute spuma

-se toarna in cupe si se baga la congelator.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor