Inghetata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Inghetata

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 800 ml smantana
  • 8 oua
  • 8 linguri cu varf zahar (daca se vrea mai dulce se pune mai mult)
  • 8 linguri faina
  • nuci
  • ciocolata
  • arome

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga faina apoi laptele. Se pune pe abur amestecându-se pana se ingroasa, se lasa la racit. Se face smântâna frișcă si se amesteca cu laptele ingrosat, se face albusul spuma dupa care se amesteca cu restul. Se pun diverse arome, bucati de ciocolata, nuci, cacao, etc. Eu fac cu jumatate din cantitati fiindca iese foarte mult.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise