Se separa albusul de galbenus. Galbenusul se freaca 10 minute cu zaharul, apoi se continua pe baine-marie inca 15 min. Dupa aceea se pune laptele la fiert si se amesteca bine. Se raceste compozitia si se pun albusurile batute spuma si 2 linguri de cacao. Se baga la congelator si, dupa 1/2 ora, se mai amesteca compozitia bine se aranjeaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii