autor:

GABRIELA

» » Inghetate

Inghetata

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
4 oua, 12 linguri zahar, 400 g smantana

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat cu 4 linguri zahar, galbenusurile se bat cu 4 linguri zahar, smantana se bat cu 4 linguri zahar. Si se amesteca intre ele, se pune esenta de cacao, vanilie, rom. Se poate pune nuca macinata sau alune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata falsa

Inghetata falsa

Din 6 albusuri batute spuma la care se adauga pe rand 150 g zahar si albusurile reprectiv (se adauga

16 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Inghetata cu frisca si cappuccino

Inghetata cu frisca si cappuccino

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile

19 voturi    13 comentarii
45 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 12 linguri zahar
  • 400 g smantana

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Înghețată cu fistic