Laptele si untul se pun la incalzit impreuna intr-o cratita la foc potrivit. Se separa albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma se freaca spuma cu zaharul si se pun peste laptele cu unt. Albusurile se bat spuma tare, iar dupa ce laptele cu celelalte ingrediente a dat intr-un clocot si s-a racit, se adauga peste aceasta compozitie. Inainte de a adauga albusurile batute spuma se poate pune cacao. Se da la rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii