Laptele si untul se pun la incalzit impreuna intr-o cratita la foc potrivit. Se separa albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma se freaca spuma cu zaharul si se pun peste laptele cu unt. Albusurile se bat spuma tare, iar dupa ce laptele cu celelalte ingrediente a dat intr-un clocot si s-a racit, se adauga peste aceasta compozitie. Inainte de a adauga albusurile batute spuma se poate pune cacao. Se da la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii