autor:

Fara foto

» » Inghetate

Inghetata a la Iulia

Autor: Nicolae Carcei (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicolae Carcei (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2006

Ingrediente
8 oua, 500 grame smantana, 350 grame zahar, 1 flacon esenta de rom, 2 plicuri zahar vanilat, 4 linguri cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas de plastic, se bat albusurile cu zaharul pana se intareste compozitia (ca la bezea). Se pun pe rand galbenusurile. Se adauga cele patru linguri de cacao si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de rom. Intr-o oala se bate smantana cu zaharul vanilat pana se intareste (frisca). Se amesteca compozitia I in II pana se omogenizeaza apoi se pune la congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata a la Iulia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata excelenta

Inghetata excelenta

Se mixeaza totul,se pun la congelator .se poate consuma dupa 30\'.

19 voturi    6 comentarii
1h
Inghetate
Semifreddo cu cafea-Reteta Laurei Adamache-reteta testata

Semifreddo cu cafea-Reteta Laurei Adamache-reteta testata

Se mixeaza bine frisca. Cele 2 linguri de cafea instantanee se dizolva in lapte si se amesteca intr-un

8 voturi    4 comentarii
20 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 500 grame smantana
  • 350 grame zahar
  • 1 flacon esenta de rom
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 linguri cacao

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata de capsuni