autor:

Fara foto

» » Inghetate

Inghetata a la Iulia

Autor: Nicolae Carcei (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicolae Carcei (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2006

Ingrediente
8 oua, 500 grame smantana, 350 grame zahar, 1 flacon esenta de rom, 2 plicuri zahar vanilat, 4 linguri cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas de plastic, se bat albusurile cu zaharul pana se intareste compozitia (ca la bezea). Se pun pe rand galbenusurile. Se adauga cele patru linguri de cacao si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de rom. Intr-o oala se bate smantana cu zaharul vanilat pana se intareste (frisca). Se amesteca compozitia I in II pana se omogenizeaza apoi se pune la congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata a la Iulia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata sau shake din fructe si atat

Inghetata sau shake din fructe si atat

Se pun toate in bender si se maesteca pana devine o pasta. Se serveste cu o frunza de menta sau

1 vot    0 comentarii
5 min
Inghetate
Parfe de cacao

Parfe de cacao

Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cacao, apoi laptele cate putin.

5 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 500 grame smantana
  • 350 grame zahar
  • 1 flacon esenta de rom
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 linguri cacao

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

0 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

0 voturi    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata cu cirese si biscuit