Ouale se bat cu zaharul bine si subtiem cu laptele. Compozitia o fierbem la foc mic pana se ingroasa . Se da la rece.
Intre timp pregatim zaharul caramel astfel: se topeste zaharul pana se obtine o culoare maronie, se stinge cu laptele pt caramel si se mai fierbe pana se topeste zaharul. Se da la rece.
Compozitia de oua se amesteca cu compozitia caramel formand o crema.
Frisca se bate apoi se adauga smantana si se bate in continuare. Se incorporeaza crema de oua si cea de caramel in frisca amestecandu-se bine. Se toarna in vase si se da la rece pt cateva ore. Dar la fiecare ora se scoate si se amesteca usor ca sa nu obtinem fulgi de gheata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii