Mixam oul cu zaharul,cand devine spumos se adauga laptele,amidonul si se mai mixeaza putin.
Se pune compozitia intr-o cratita la foc mic si se mesteca incontinuu cca 10 minute pana se ingroasa putin.
Se adauga dupa gust esenta de vanilie.
Se lasa la racit,dupa ce s-a racit se incorporeaza frisca batuta si se amesteca cu ciresele pisate.
Se da la congelator sau se consuma asa sub forma de "spaghete".

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii