autor:

frunza janet

» » Inghetate

Inghetata coapta

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 10 octombrie 2008

Ingrediente
-biscuite de pandispan, -3 cupe de inghetata de care dorim, -1 ling. de gem de fructe de padure, -bezea dintr-un albus de ou si 1 ling. de zahar, -toping de ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite punem inghetata si gemul. Acoperim cu bezea (acoperim foarte bine, sa nu se topeasca inghetata) si punem la cuptorul incins cu flacara mare 1 min. Cand s-a rumenit bezeaua, punem pe farfuria pe care am facut dire de ciocolata. Este un desert delicios si elegant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata coapta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de cacao cu fulgi de migdale pe bat

Inghetata de cacao cu fulgi de migdale pe bat

Intr-un vas se pune pe foc laptele si zaharul si se amesteca continuu pana ce se dizolva zaharul.Se

4 voturi    2 comentarii
30 min
Inghetate
Inghetata cu cirese amare

Inghetata cu cirese amare

Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte. Se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    merita incercata...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Pare interesanta !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Delcios.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

      Foarte interesanta reteta,dar tot cred ca o sa mi se topeasca inghetata.Dupa ce am s-o fac, va voi spune ce a iesit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • -biscuite de pandispan
  • -3 cupe de inghetata de care dorim
  • -1 ling. de gem de fructe de padure
  • -bezea dintr-un albus de ou si 1 ling. de zahar
  • -toping de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive
Toba in stomac de porc

Toba in stomac de porc

Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le

26 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Catalina (Chef de cuisine)

merita incercata...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu pepene galben Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute. Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu cirese amare Inghetata cu cirese amare

Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte. Se mixeaza frisca lichida pret de cateva

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Parfe de cacao