autor:

frunza janet

» » Inghetate

Inghetata coapta

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 10 octombrie 2008

Ingrediente
-biscuite de pandispan, -3 cupe de inghetata de care dorim, -1 ling. de gem de fructe de padure, -bezea dintr-un albus de ou si 1 ling. de zahar, -toping de ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite punem inghetata si gemul. Acoperim cu bezea (acoperim foarte bine, sa nu se topeasca inghetata) si punem la cuptorul incins cu flacara mare 1 min. Cand s-a rumenit bezeaua, punem pe farfuria pe care am facut dire de ciocolata. Este un desert delicios si elegant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata coapta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Arome si culori de gheata

Arome si culori de gheata

Se curata pepenii de coaja si se taie in bucati. Punem bucatile in storcatorul de fructe si sucul

10 voturi    9 comentarii
20 min
Inghetate
Inghetata delicioasa

Inghetata delicioasa

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema. Albusurile se bat spuma tare. Se amesteca

13 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    merita incercata...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Pare interesanta !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Delcios.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

      Foarte interesanta reteta,dar tot cred ca o sa mi se topeasca inghetata.Dupa ce am s-o fac, va voi spune ce a iesit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • -biscuite de pandispan
  • -3 cupe de inghetata de care dorim
  • -1 ling. de gem de fructe de padure
  • -bezea dintr-un albus de ou si 1 ling. de zahar
  • -toping de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive
Toba in stomac de porc

Toba in stomac de porc

Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le

26 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Catalina (Chef de cuisine)

merita incercata...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu petale de trandafiri Inghetata cu petale de trandafiri

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute, nu foarte mult, cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Inghetata tiramisu Inghetata tiramisu

Se pregateste in primul rand piureul de zmeura;se spala,se paseaza 250g cu blenderul,se trece prin sita pentru eliminarea semintelor,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Parfait 4 - reteta rapida