Se amesteca laptele si ciocolata pe foc, in baie marina. Separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devine o crema omogena. In momentul in care ciocolata este topita complet opriti focul si adaugati frisca si laptele condensat, se amesteca pana se omogenizeaza. Asezati iar pe foc (la foc mic) si adaugati crema de oua amestecand continuu. Cand amestecul devine omogen si neted, opriti focul si lasati 1 ora sau mai mult pana se raceste complet. Introduceti o ora la frigider, apoi scoateti si mixati timp de 20min la viteza medie, apoi inca 10min la viteza maxima. Introduceti la congelator pentru 4 ore apoi scoateti zdrobiti pojghita creata cu o furculita si mixati 20min la viteza medie si 10 min la viteza maxima. Lasati la congelator 6-8 ore inainte de a fi servita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii