Se amesteca laptele si ciocolata pe foc, in baie marina. Separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devine o crema omogena. In momentul in care ciocolata este topita complet opriti focul si adaugati frisca si laptele condensat, se amesteca pana se omogenizeaza. Asezati iar pe foc (la foc mic) si adaugati crema de oua amestecand continuu. Cand amestecul devine omogen si neted, opriti focul si lasati 1 ora sau mai mult pana se raceste complet. Introduceti o ora la frigider, apoi scoateti si mixati timp de 20min la viteza medie, apoi inca 10min la viteza maxima. Introduceti la congelator pentru 4 ore apoi scoateti zdrobiti pojghita creata cu o furculita si mixati 20min la viteza medie si 10 min la viteza maxima. Lasati la congelator 6-8 ore inainte de a fi servita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii