Inghetata cu ciocolata Kinder

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 50g zahar pudra
  • 150ml frisca lichida
  • 50ml lapte condensat
  • 250ml lapte integral
  • 200g ciocolata Kinder (batoane cu lapte)

Mod de preparare

Se amesteca laptele si ciocolata pe foc, in baie marina. Separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devine o crema omogena. In momentul in care ciocolata este topita complet opriti focul si adaugati frisca si laptele condensat, se amesteca pana se omogenizeaza. Asezati iar pe foc (la foc mic) si adaugati crema de oua amestecand continuu. Cand amestecul devine omogen si neted, opriti focul si lasati 1 ora sau mai mult pana se raceste complet. Introduceti o ora la frigider, apoi scoateti si mixati timp de 20min la viteza medie, apoi inca 10min la viteza maxima. Introduceti la congelator pentru 4 ore apoi scoateti zdrobiti pojghita creata cu o furculita si mixati 20min la viteza medie si 10 min la viteza maxima. Lasati la congelator 6-8 ore inainte de a fi servita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise