autor:

andraconstantinescu

» » , , Dulciuri diverse, Inghetate, Torturi

Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 august 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 august 2017

Ingrediente
100 g coacaze rosii, 150 g caise fara piele si samburi, 150 g zmeura, 300 g iaurt grecesc, 250 g lapte condensat, 250 ml frisca lichida indulcita, 100 g zahar, esenta de vanilie, 9 piscoturi, coacaze si zmeura pentru decor, Diametru tava: 20 cm

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi), se maruntesc, pe rand, in robotul de bucatarie, dupa care se dau prin strecuratoare si se pun in trei vase diferite.



Iaurtul se amesteca cu laptele condensat.



Frisca lichida se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, dupa care se amesteca cu iaurtul si cu laptele condensat.



Se umezeste o tava detasabila de tort, se asaza o folie in ea si se pun piscoturile. Se adauga crema cat sa acopere bine piscoturile. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de coacaze si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de caise si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de zmeura si se mixeaza, apoi se intind in tava, pastrand putin si pentru decor. Se pune ultimul strat de crema. Se decoreaza cu crema de zmeura pastrata si cu coacaze si zmeura.



Se introduce tava la congelator pentru cateva ore, apoi se poate servi tortul de inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata (de post)

Tort de ciocolata (de post)

Crema: 1. Punem frisca la infierbantat intr-un vas pe foc mediu, amestecand mereu. Cand apar primele

3 voturi    2 comentarii
50 min
Torturi
TORT GARGARITA

TORT GARGARITA

Acest tort este pentru 10-12 persoane, timpul de coacere al blatului este de 45 de minute si timpul

16 voturi    13 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 100 g coacaze rosii
  • 150 g caise fara piele si samburi
  • 150 g zmeura
  • 300 g iaurt grecesc
  • 250 g lapte condensat
  • 250 ml frisca lichida indulcita
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 9 piscoturi
  • coacaze si zmeura pentru decor
  • Diametru tava: 20 cm

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

12 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu capsuni si crema de capsuni.