Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi).
Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi), se maruntesc, pe rand, in robotul de bucatarie, dupa care se dau prin strecuratoare si se pun in trei vase diferite.
Iaurtul se amesteca cu laptele condensat.
Frisca lichida se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, dupa care se amesteca cu iaurtul si cu laptele condensat.
Se umezeste o tava detasabila de tort, se asaza o folie in ea si se pun piscoturile. Se adauga crema cat sa acopere bine piscoturile. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de coacaze si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de caise si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de zmeura si se mixeaza, apoi se intind in tava, pastrand putin si pentru decor. Se pune ultimul strat de crema. Se decoreaza cu crema de zmeura pastrata si cu coacaze si zmeura.
Se introduce tava la congelator pentru cateva ore, apoi se poate servi tortul de inghetata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii