autor:

iuliana tarnoveanu

» » Inghetate

Inghetata cu fructe

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
1plic praf inghetata de cacao, 1plic praf de frisca, 2piersici, 150ml apa rece

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza praful de inghetata, de frisca si apa. Se adauga un strat din compozitia mixata. Apoi fructele taiate marunt si tot asa pina se umple vasul care se orneaza deasupra tot cu fructe si apoi se lasa la congelator cam 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

- Intr-un bol se pune 200 ml lapte rece, se adauga praful de capsuni si se freaca cu mixerul la viteza

6 voturi    5 comentarii
35 min
Inghetate
Inghetata de vanilie si fructe de coacaze

Inghetata de vanilie si fructe de coacaze

Galbenusele cu 200g zahar le frecam pana devin spuma, apoi adaugam budincile si incet incet incorporam

12 voturi    17 comentarii
4h
Inghetate

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Cred ca fructele trebuie putin oparite in sirop si scurse bine.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Cred ca e bine daca treci fructele putin prin miere fierbinte.Numai cat sa se moaie un pic.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Dupa parerea mea, bucatile de fructe vor fi inghetate si nu se vor putea consuma odata cu inghetata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      E buna inghetata,dar eu o pregatesc in casa de la cap la coada,fara prafurile din comert...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Ce buna e acum pe vreme torida!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1plic praf inghetata de cacao
  • 1plic praf de frisca
  • 2piersici
  • 150ml apa rece

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca fructele trebuie putin oparite in sirop si scurse bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata de vanilie