autor:

Fara foto

» » Inghetate

Inghetata cu iaurt si capsuni

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g capsuni coapte, , zeama de la o lamaie, , 80 g zahar, , 2 plicuri zahar vanilat, , 300 g iaurt,, 100 g frisca batuta, , cateva capsuni si boabe de fistic pentru garnisit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

1. Se aleg capsunile, se spala, se lasa sa se scurga, se taie marunt si se pun intr-un castron. Se stropesc cu zeama de lamaie, se presara peste ele zaharul tos si zaharul vanilat si se tin 10-15 minute la frigider sa se patrunda. 2. Se amesteca bine piureul de capsuni cu iaurtul, se toarna intr-o cutie pentru inghetata, se baga la congelator si se lasa sa se intareasca. Inghetata se serveste in cupe, garnisita cu capsuni, fistic si putina frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de capsuni cu iaurt

Inghetata de capsuni cu iaurt

Capsunile curatate, spalate, taiate, se pun in blender impreuna cu zahar, miere si iaurt, iar dupa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Spume si creme dulci
Sorbet de piersici

Sorbet de piersici

Piersicile se spala si se taie in sferturi si se pun intr-o tigaie antiaderenta cu zaharul si apa

2 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g capsuni coapte
  • zeama de la o lamaie
  • 80 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 300 g iaurt,
  • 100 g frisca batuta
  • cateva capsuni si boabe de fistic pentru garnisit.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata Soaptele Nimfelor