Inghetata cu iaurt si capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g capsuni coapte,
  • zeama de la o lamaie,
  • 80 g zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 300 g iaurt,
  • 100 g frisca batuta,
  • cateva capsuni si boabe de fistic pentru garnisit.

Mod de preparare

1. Se aleg capsunile, se spala, se lasa sa se scurga, se taie marunt si se pun intr-un castron. Se stropesc cu zeama de lamaie, se presara peste ele zaharul tos si zaharul vanilat si se tin 10-15 minute la frigider sa se patrunda. 2. Se amesteca bine piureul de capsuni cu iaurtul, se toarna intr-o cutie pentru inghetata, se baga la congelator si se lasa sa se intareasca. Inghetata se serveste in cupe, garnisita cu capsuni, fistic si putina frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor