Se dizolva zaharul in apa calda, se raceste si se adauga zeama de lamaie. Daca nu este destul de acru, se adauga la amestec putina sare de lamaie.
Putem adauga si coaja rasa de lamaie, dupa gust.
Si la aceasta inghetata se poate adauga frisca, iar in acest caz vom folosi mai putina apa si vom adauga, inainte de inghetare, 200 ml frisca, inghetata de lamaie este mai consistenta daca in timpul inghetarii se adauga doua albusuri batute spuma.
Se serveste cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii