Se dizolva zaharul in apa calda, se raceste si se adauga zeama de lamaie. Daca nu este destul de acru, se adauga la amestec putina sare de lamaie.
Putem adauga si coaja rasa de lamaie, dupa gust.
Si la aceasta inghetata se poate adauga frisca, iar in acest caz vom folosi mai putina apa si vom adauga, inainte de inghetare, 200 ml frisca, inghetata de lamaie este mai consistenta daca in timpul inghetarii se adauga doua albusuri batute spuma.
Se serveste cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii