Oul il mixam bine cu zahar.Adaugam laptele si punem vasul pe foc sau la bain-marie,pana se ingroasa putin.Lasam la racit.
Murele spalate si curatate le mixam pana obtinem un piure delicios. Eu am trecut piureul prin sita,sa nu ramana nici un sambure,altfel n-ar mai fi mancat piticii si as fi fost nevoita sa o mananc singura. :))
Acest piure il amestecam cu crema de ou racita.
Frisca o batem putin,cu zahar vanilat,apoi o amestecam cu mascarpone si crema de ou si mure.
Dam la congelator pentru 3-4 ore.
N-a fost nevoie sa recurg la operatiunea \"spargerea acelor de gheata\". A iesit foarte buna si cremoasa si fara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii