Punem in bolul unui mixer 500 ml. de smantana cu 8 linguri de zahar si mixam pana obtinem frisca. Din bolul mixerului luam frisca si o punem in alt recipient . In bolul mixerului punem 8 oua, frisca (treptat) si mixam. Intr-o cana punem 2 linguri de ness , o lingura de zahar , 3 linguri de apa si mestecam cu o lingura. Nessul il punem in compozitia din bolul mixerului si mixam. Apoi punem compozitia in caserole si o dam la frigider. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii