Ingrediente
400 g miez de pepene galben, 500 ml frisca lichida, 4 linguri cu zahar pudra, 2 pliculete cu zahar vanilat, 1-2 linguri suc de lamaie, Pentru decor:, ciocolata neagra topita in frisca
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
16 voturi
Mod de preparare
Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
La sfarsit adaugam sucul de lamaie.
Incorporam piureul de pepene in frisca batuta, amestecand usor cu o spatula.
Crema astfel obtinuta o punem intr-un vas cu capac si o dam la congelator
Dupa 30-40 de minute cand a inceput sa inghete,scoatem vasul din congelator si amestecam cu mixerul pentru a nu se forma ace de gheata.
Operatia se repeta la interval de 30-40 minute, cel putin de trei ori.
La servire , ornam cu ciocolata topita.
Capanu Iulian , 03 august 2017
Preferata noastra.Asa ca trebuie sa o pregătim!
Elena , 01 iulie 2017
Am o dilemă: suc de lămâie sau zeama de lămâie ?
ani pop , 25 iulie 2016
vreau sa incerc reteta.