Indepartati semintele, curatati coaja de la jumatate de pepene galben, taiati pulpa fructului in cubulete. Pasati-le si incorporati pireul obtinut in iaurtul amestecat in prealabil cu zaharul vanilinat. Adaugati sucul de lamaie si zaharul pudra. Dati compozitia obtinuta la congelator. Amestecati -o din cand in cand, ca sa nu se formeze ace.Macinati fin fisticul. Din pulpa de pepene galben luati cateva bile cu ajutorul unui dispozitiv pentru inghetata. Pentru un plus de efect la inghetata folositi un dispozitiv de alta dimensiune.Serviti inghetata cu bile din pepene galben si fistic macinat. Daca doriti, turnati peste inghetata un sirop de vanilie sau de fistic si ornati compozitia cu cateva batoane de ciocolata cu lapte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii