Intr-un vas se toarna 200 ml lapte rece de la frigider. Atentie: laptele trebuie inainte fiert si racit ! Se toarna continutul plicului peste lapte. Se amesteca cu mixerul la viteza mica, apoi 3 minute la viteza mare pana se obtine o spuma consistenta.
Intr-o tava de chec se pune un rand de piscoturi, unul de inghetata, unul de piscoturi si ultimul de inghetata. Deasupra se pun boabele de zmeura. Se lasa la congelator 4 ore.
Inainte de servire se lasa 5 minute la temperatura camerei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii