In bolul unui mixer punem 500 ml. de smantana cu 8 linguri de zahar si mixam pana obtinem frisca. Punem frisca in alt recipient , iar in bolul mixerului punem 8 oua, frisca treptat , o esenta de vanilie si mixam. Puteti pune in loc de esenta da vanilie , esenta de lamaie. Am adaugat si inghetata cu ness , puteti face doar un fel de vanilie sau de ness , ori le puteti pune pe ambele in aceeasi caserola , iar gustul este nemaipomenit . Puneti compozitia in caserole, apoi in frigider 2-3 ore.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii