Curatam ananasul,il taiem cubulete si il punem in robotul de bucatararie.
Mixam pana devine o pasta dupa care adaugam iaurtul si zahar pudra (depinde cat de dulce vreti sa fie ),mai mixam 1-2 minute pana se omogenizeaza totul si turnam intr-o forma cu capac,pe care o dam la congelator pana se intareste .
Simplu nu ?
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii