Ouale se freaca cu zaharul si se amesteca cu laptele, apoi se fierbe compozitia la foc potrivit, amestecand continuu. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca. Separat se bate frisca. Compozitia se toarna peste frisca, amestecandu-se usor, pana la uniformizarea amestecului.
Se baga la congelator cam 3-4 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii