autor:

Fara foto

» » Inghetate

inghetata de cacao

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
200 ml lapte, 2 oua, 150g zahar, 30 g cacao, 500 g frisca, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 5h

3 voturi

Mod de preparare

Ouale se freaca cu zaharul si se amesteca cu laptele, apoi se fierbe compozitia la foc potrivit, amestecand continuu. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca. Separat se bate frisca. Compozitia se toarna peste frisca, amestecandu-se usor, pana la uniformizarea amestecului.
Se baga la congelator cam 3-4 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata de cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Cremă sau îngheţată de cacao cu gelatină

Cremă sau îngheţată de cacao cu gelatină

Se face frişcă din smântână. Se pune gelatina la înmuiat conform instrucţiunilor. Pe aburi,

1 vot    0 comentarii
50 min
Inghetate
Inghetata cu cacao si nuci

Inghetata cu cacao si nuci

Galbenusurile se amesteca cu zaharul laptele,untul,cacao si faina si se fierb. Dupa ce s-au fiert

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Felicitari !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Bun, bun. Merge bine tare

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Foarte buna. Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

5h

3 voturi

Ingrediente

  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 30 g cacao
  • 500 g frisca
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata cu cacao si nuci