Se freaca galbenusurile cu 250 g zahar,se adauga laptele si se pune pe baie de aburi pana se ingroasa putin,apoi se adauga cacaoa.Se bat albusurile spuma cu 50 g de zahar,si cand s-a racorit compozitia le adaugam impreuna cu smantana.O punem la congelator si dupa cateva ore,inainte de a ingheta foarte tare,o amestecam bine,sa nu faca ace,si o dam din nou la congelator.
Eu am ornat-o cu bucati de ciocolata alba,ciocolata amaruie,bombonele si capsuni.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii