Se freaca galbenusurile cu 250 g zahar,se adauga laptele si se pune pe baie de aburi pana se ingroasa putin,apoi se adauga cacaoa.Se bat albusurile spuma cu 50 g de zahar,si cand s-a racorit compozitia le adaugam impreuna cu smantana.O punem la congelator si dupa cateva ore,inainte de a ingheta foarte tare,o amestecam bine,sa nu faca ace,si o dam din nou la congelator.
Eu am ornat-o cu bucati de ciocolata alba,ciocolata amaruie,bombonele si capsuni.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii