Reteta postata pe: 04 iunie 2008
Ingrediente
4 albusuri de ou, 200 g frisca, 150 g zahar, 2 lingurite de nescafe
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, foarte usor, apoi frisca se incorporeaza si se parfumeaza cu nescafe. Se pune in forme si se lasa sa inghete
Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata de cafea." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Inghetate
Galnenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga laptele si se pune la fiert,pana
Inainte de toate, vasul de la aparatul de inghetata trebuie pus 8 ore la congelator.
Se separa ouale
4 voturi
2 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Super !