Reteta postata pe: 20 iunie 2009
Ingrediente
6 oua, 250g zahar, 9dl lapte, 1dl cafea concentrata
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se freaca ouale cu zaharul.Se amesteca cu laptele, la care sa adaugat
cafeaua foarte concentrata. Se pune cratita cu compozitia pe foc potrivit si se amesteca pana se ingroasa astfel incat, scotand lingura, sa ramana pe ea un strat subtire de crema. Se da la o parte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, se toarna in forma si se ingheata.
Daca dorim,cand este aproape gata, se adauga 2-3 linguri de frisca batuta si se ingheata complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cafea" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Inghetate
Galnenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga laptele si se pune la fiert,pana
Inainte de toate, vasul de la aparatul de inghetata trebuie pus 8 ore la congelator.
Se separa ouale
4 voturi
2 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Delicioasa, cu aroma de cafea!