Caisele se spala, se curata de coaja si de samburi, se taie felii si se paseaza foarte bine. Se pastreaza cateva caise pentru ornat. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul,sucul de lamaie, pireul de caise si galbenusurile.Se pune compozitia pe bain-marie si se continua baterea ,10min, pana ce se leaga ca o smantana subtire.Se lasa sa se raceasca si se amesteca usor cu frisca.Se toarna in forme pentru inghetata si se pune la congelator pentru 4 ore.Se orneaza cu felii de caise si piscoturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii