Frecati spuma zaharul cu galbenusurile, adaugati laptele si puneti la foc amestecand mereu pana se ingroasa. Se lasa se raceasca, se adauga caisele curatate si strivite, dupa care se pune la inghetat. Cand este aproape inghetata, se adauga un pahar cu frisca si se amesteca 10 min. Dupa inca 5 minute de stat in frigider este gata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii